Proč je chytré se naučit špičkově připravovat chřest? Protože na něj můžete zvát ženy a dívky.
A přesně to jsem udělal. Přišla v jednu. Zrovna jsem dával vařit vodu a strouhal jednotlivé stonky. Používám k tomu škrabku na brambory a spodní dva centimetry odříznu úplně. Chvíli mě sledovala, já nadšeně líčil klíčový trik, který mě před pár dny naučila kamarádka, a sice že mám špargl okamžitě po uvaření prudce zchladit, a pak povídá: „Víš, já myslela, když jsi mě zval k sobě domů na chřest, že to bylo krycí označení.“
- Krycí označení čeho? Jo … aha.
- No.
- Ale když už to mám skoro hotové, tak si dáme, ne?
- Hmm.
- Mám i chřestovou polívku.
- 💀
A jaké máte zkušenosti s chřestem vy?