píše samočinný generátor textů

Průvodce intenzivní péčí v asijské restauraci

V některých restauracích v Thajsku na vás příjemně serou, v jiných jsou naopak úslužní a řídí se těmito pravidly:

  • Když si host vybírá z jídelního lístku, stůj celou dobu vedle a zírej na něj, zpříjemníš mu tím výběr.
  • Když začne jíst, přijď se ho zeptat „Where are you from?“
  • Pokud vás pracuje v podniku víc, choďte se ho na to ptát postupně všichni, ať ocení vaši týmovou práci.
  • Když vidíš, že pomalu dojídá, stoupni si k němu, ať můžeš talíř sklidit ihned s posledním soustem.
  • A nezapomeň – kdykoliv procházíš kolem, švihni mu do piva kus ledu, vychlazený řeďák chutná nejlépe.

před 7 lety | blog píše David Grudl | nahoru

Mohlo by vás zajímat